MatSoft :: Disclaimer/over MatSoft

Op deze pagina staan een hoop weetjes en feiten over MatSoft.nl.
Ook staan hier een aantal regels.


Over MatSoft:  
Gemiddeld aantal spelletjes: 1000 spelletjes
Aantal bezoekers gemiddeld per maand: 22.000 bezoekers (update: augustus 2009)
Gemaakt op: 19-februari 2004

 

Regels:

Ik stel mijzelf niet aansprakelijk voor de links, advertenties, fun en games die je hier treft, je bent hier geheel op eigen risico. Als je vragen hebt kan je je vraag mailen via de helpdesk.

Je mag niks van onze website kopiëren! Op MatSoft staat copyright. Als ik iets tegen kom wat je van ons hebt gekopieerd, heb ik het recht om je dat materiaal te laten verwijderen. Onze spelletjes mag je pas kopiëren als je toestemming vraagt aan de eigenaar van dat spel. 

Alles wat je vindt op MatSoft heb ik gevonden op het Internet of zelf gemaakt.

Deze website bevat links naar website’s of naar webpagina’s van derden. Ik heb in geen geval zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze site’s en stel mijzelf dus niet aansprakelijk of verantwoordelijk over de inhoud daarvan. Wij proberen natuurlijk om sex en andere rare site te weren van onze site. MatSoft is immers gemaakt voor alle leeftijden. Mocht je toch iets raar tegen komen, laat het ons dan a.u.b. zo snel mogelijk weten.

Kom je een spel of link tegen die niet werkt? Dan kan je dat mailen via onze helpdesk. Kijk op DEZE PAGINA om contact met ons op te nemen.

MatSoft is een site voor iedereen. Of je nu oud, jong, dik of dun bent, iedereen moet plezier kunnen beleven op deze website. Je kunt ons altijd een mailtje sturen via de helpdesk. Wij horen heel graag reacties van onze bezoekers!!