Downloads

Deze downloads van MatSoft zijn heel leuk en gewoon even snel te downloaden! Af en toe komen er nieuwe downloads bij. Weet jij een leuke download? Mail gewoon naar: info@matsoft.nl Klik op het plaatje om het te downloaden.

Windows Downloads:


Dynablaster
(370 KB)
Dynablaster is het zelfde als het spelletje bomberman die je ook op MatSoft kan spelen, alleen deze versie van bomberman is veel leuker! Je kan hier veel meer dan met de online-versie. Je moet hier bijvoorbeeld levels halen, en elke level is mooier, en moeilijker. Ook zitten er verschillende karakters van vijanden. De ene is sneller, de andere kan door muren enz. Dit spel is zeer leuk, als je de gewone bomberman spelletje ook leuk vind! 

Toetsen: Loop met de pijl-toetsen, leg bom met de "Spatie".


Troy 2000

(909 KB)
Troy 2000 is een platform arcade spel waarbij het de bedoeling is in ieder level alle gouden nuggets te verzamelen en de ladder te bereiken om naar een volgend level te kunnen gaan. In deze gratis versie zijn maar liefst 20 van de 55 levels te spelen.


Hopmon

(996 KB)
Hopmon is een 3D arcade actiespel waarin je in ieder level alle kristallen moet verzamelen en naar de Warpzone moet brengen. Het level waar je gebleven bent wordt automatisch bewaard zodat je daar de volgende keer weer verder kunt gaan. In deze gratis versie zijn 10 van de 45 levels te spelen.
aXiebal 2004
aXiebal 2004

(2497 KB)
Bestuur een balletje door een wonderlijke wereld vol gevaren, probeer alle vlaggetjes te bemachtigen en de weg naar de uitgang te vinden. aXiebal 2004 is een behendigheids-puzzelspel dat je uren in de ban zal houden. Speel het alleen of met zijn tweeën, kies uit verschillende speltypes en moeilijkheidsgraden, en rol het balletje door de 75 levels heen!
LET OP: Om dit spel te downloaden is het handig als je een snelle internetverbinding hebt.
Sint Nicolaas
Sint Nicolaas

(589 KB)
In dit spel moet je proberen alle pakjes en pepernoten te verzamelen en ze naar de juiste schoorsteen te brengen. De kleur van elk pakje komt overeen met de kleur op een schoorsteen. Daarnaast staat op iedere schoorsteen hoeveel pepernoten er nog in moeten. Let op want de tijd beperkt, je moet alles bezorgen voordat de zon opkomt!
Icy Tower
Icy Tower

(1800 KB)
In dit spel moet je een gigantische toren beklimmen. Hoe hoger je komt, hoe meer punten je krijgt. Je kunt bonuspunten verdienen door onderweg stuntsprongen te maken, waarbij je in een keer twee of drie verdiepingen hoger komt.
Dit spel is van de maker van Happyland en minstens net zo leuk.
Als je een snelle interverbinding hebt, kun je ook kiezen voor een uitgebreidere versie van dit spel.
Blobby
Blobby Volleybal

(795 KB)
Natuurlijk heb je op MatSoft al eens Volleybal gespeeld. Met deze download van dit spel heb je nog meer mogelijkheden, zoals:
* tegen elkaar spelen (op dezelfde computer of op een andere computer)
* het moeilijksheidsniveau van de computer instellen
* het spel is nu beeldschermvullend
DX-Ball
DX-Ball

(820 KB)
Als je Javanoid op deze site leuk vindt, dan moet je zeker DX-Ball eens downloaden. Dit spel biedt nog meer mogelijkheden en ziet er prachtig uit.
Happyland
Happyland Kerst

(992 KB)
In Happyland Adventures moet je in verschillende levels de Happylanders redden en naar de uitgang brengen. Onderweg kun je allerlei verrassingen tegenkomen. Soms lijkt het of je niet verder komt, maar als je slim bent vindt je vast wel een weg naar de uitgang.
Dr. Horst
Dr. Horst

(491 KB)
Bij het bestrijden van virussen op je computer denk je niet meteen aan een leuk spel. Na het spelen van Dr. Horst denk je daar beslist anders over. Je moet de virussen verwijderen door ze in te sluiten met stenen van dezelfde kleur. Net als bij het bekende spel Tetris vallen steeds verschillende stenen naar beneden en kun jij dit stenen besturen.
Fruit Picker
Fruit Picker

(623 KB)
In dit spel krijg je te maken met een fruitboom. Er komen steeds nieuwe vruchten op je af, die je op de juiste plaats in de boom terecht moet laten komen. Met de muis kun je richten en door te klikken schiet je het fruit de boom in. Als je drie dezelfde vruchten naast elkaar in de boom hebt, vallen ze eruit en verdien je punten. Ook bij twee paar dezelfde vruchten vallen ze eruit en krijg je punten. Na 400 punten kom je in het volgende level.
Splatman
Splatman

(546 KB)
Vind je Pacman leuk, dan moet je beslist dit spel eens downloaden. Je moet alle stipjes in het level opeten en onderweg alle spookjes ontwijken. Door de superstip op te eten, ben je tijdelijk onoverwinnelijk. Er zijn 15 verschillende levels en je kunt ook zelf levels maken.
Roadies
Roadies

(548 KB)
Dit spel lijkt op het spel Lemmings. Per level moet je een aantal 'roadies' naar de uitgang leiden. Deze roadies zijn dom en lopen alleen maar rechtdoor. Jij moet allerlei dingen, zoals trampolines en blokken, op de juiste plaats neerzetten zodat de roadies de goede kant op gaan.
Een zeer leuk spel, waarbij je goed moet nadenken.
Ice Breaker
Ice Breaker

(428 KB)
Je moet pinguďns vangen op een ijsberg in Antarctica. Je doet dit door met de muis lijnen te trekken om de pinguďns op te sluiten in een steeds kleiner worden gebied. Met de linker muisknop maak je een lijn, met de rechtermuisknop wissel je tussen horizontaal en verticaal. Hoe kleiner het gebied dat je overhoudt, hoe meer punten je verdient.
Nokia Composer
Nokia Composer

(926 KB)
Vind je het ook zo lastig om zelf een beltoon voor je mobiele telefoon te componeren? Met dit programma wordt het je makkelijk gemaakt. Je kunt een melodie componeren met een klavier, beluisteren en opslaan. Wanneer je tevreden bent, kun je precies lezen welke cijfers je op de Nokia moet intoetsen om de beltoon in te voeren.
Dit spel was zeer populair bij de rekenaars! Werd ook veel op scholen gespeeld! Probeer met 4 cijfers door optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen precies op 24 uit te komen. Soms best moeilijk maar heel leuk! Probeer maar eens! Wil je een nog moeilijkere versie ? Download DEZE dan
Superworms
Super Worms

(83 KB)
Klein racespel met superwormen in de hoofdrol. Race met een of twee spelers in een Grand Prix, vestig nieuwe records, of race in een duel.
Happy de pinguin
Happy de Pinguin

(971 KB)
Happy de pinguin is een leuk spel waarin je zoveel mogelijk munten moet verzamelen in 9 verschillende levels. Onderweg zijn er tegenstanders, die het je moeilijk maken. Door te rennen, te springen en ladders te beklimmen moet je heelhuids het einde van het level zien te bereiken.
Damslag Junior
Damslag Junior

(143 KB)
Dit programma is speciaal ontworpen voor kinderen of voor volwassenen die willen leren dammen. Het programma kan niet worden vergeleken met andere damprogramma's omdat die meestal ook op lage niveaus al erg sterk dammen. Bij Damslag junior zijn de lagere niveaus bewust zo gehouden dat de computer zelf niet al te slimme zetten verzint. Ieder niveau hoger wordt de computer een klein beetje slimmer. Als je alle niveaus doorgekomen bent, dan heb je spelenderwijs aardig leren dammen.
Supaplex
Supaplex

(286 KB)
In dit spel moet je diamanten verzamelen en stenen ontwijken. Je moet wel je hersens gebruiken. Het spel heeft 111 levels.

Macintosh downloads:

Nanosour II
(MacOs: 10.2.8) 

Dit is een leuk spel voor de Mac. Je bent een Dinosaurus en je moet allemaal andere dinosaurussen verslaan. Erg verslaafd spel en heel mooi en scherp beeld, en je kan zelfs als je een 3D brilletje hebt dit spel in 3D spelen!

Systeemeisen:

• MacOS 10.2.8
• iMac G4/700mhz*
• 512 MB RAM**
• Radeon or GeForce 2 video acceleration with at least 32MB of VRAM***

Cromag Rally
(MacOs: 8.6
)

Met dit race spel race je in de oertijd! Je kan allemaal auto's kiezen en de ene rijd harder dan de andere. Mooie levels. Je kan dit spel ook tegen elkaar doen, gewoon op het zelfde toetsenbord maar ook via netwerk. Als je het tegen elkaar doet heb je leuke opties, bijv. een soort tikkertje maar natuurlijk kan je ook gewoon tegen elkaar racen.

Systeemeisen:

CPU 233 MHz Macintosh
RAM 64MB
VRAM 6MB (4MB if on an AGP equipped Mac)
3D ACCELERATION Rage Pro or better
OpenGL 1.1.2
Quicktime 4.1.2
MacOS 8.6 * or 10.1
Game Sprockets 1.7.5

 

 

Deze downloads mogen NIET op een andere site worden geplaatst, vraag eerst toestemming aan de eigenaar van het spel. Alle downloads zijn geheel voor eigen risico, MatSoft is niet aansprakelijk voor mogelijke schade, verlies van gegevens of andere problemen. info@matsoft.nl