Helpdesk


Veel spelletjes doen het niet!

Veel spelletjes maken gebruik van Macromedia Flash, shockwave of Java Script. Om het te installeren moet je op het plaatje klikken. Als je deze 3 gratis programma's installleerd werken alle spelletjes:

Het probleem kan ook zijn, dat Java in Internet Explorer is uitgeschakeld. Via de beveiligingsopties kun je Java inschakelen. Je kunt dit ook alleen voor MatSoft doen. Op deze pagina lees je hoe dit moet.

Als het spel nog niet werkt is het mogelijk dat de link van het spel niet werkt. Neem contact met ons op, en geef de naam van het spel en de categorie. Wij proberen dan het spel te maken. Je kan op DEZE PAGINA contact met ons opnemen.


Waar kan ik wat meer informatie over MatSoft vinden?

MatSoft is opgericht op 19-februari 2004 door Mathijs Lansink en is uitgegroeid naar een succesvolle spelletjes- en funsite. Als je meer informatie over MatSoft wilt hebben kan je kijken op DEZE en op DEZE PAGINA. Als je nog vragen hebt kan je ons altijd mailen.


Hoe kan ik met foto-vervormen de foto opslaan?

Het is niet mogelijk om met foto-vervormen de foto op te slaan. Maar je kan wel met Alt + "PrintScrn" een copy maken van het venster van Internet Explorer en dan naar Paint gaan (of een ander tekenprogramma) en dan drukken op: CTRL + V. Nu komt de foto inbeeld en dan selecteer je de foto. Dan doe je CTRL + C. En dan kan je de foto plakken in Word en uitprinten.


Het lukt niet om een spelletje te downloaden!

Als je op de downloadpagina op het plaatje klikt, moet het spelletje automatisch worden gedownload. Als dit bij jou niet gebeurt, dan kun je ook het volgende proberen. Klik met de rechtermuisknop op het plaatje en kies voor "Doel opslaan als" of "Save target as". Kies nu een map op je computer waar je het spelletje tijdelijk wil opslaan. Als je dit goed doet, moet de download gaan lopen. Verder moet je erop letten dat WinZip op je computer staat. De meeste downloadspelletjes zijn als ZIP-bestand ingepakt en moeten met WinZip worden uitgepakt. Op een andere site staat een pagina met uitleg over het installeren van winzip en het uitpakken van spelletjes met winzip. Bekijk deze link maar eens.


De letters op het scherm zijn veel te groot. Hoe komt dit?

Misschien heb je een muis met een scroll-wiel erop. Als je hieraan draait terwijl de control-toets ingedrukt is, wordt de lettergrootte van Internet Explorer veranderd. Klik in het menu Beeld op Tekengrootte en kies 'Normaal' en je krijgt weer normale letters.


Wanneer komen er weer nieuwe moppen?

Dat ligt eraan hoeveel leuke moppen jullie insturen. Als je een leuke mop kent, kun je die op deze pagina insturen. De mop komt niet meteen op de pagina. Zodra er genoeg leuke moppen zijn ingestuurd, maken we een nieuwe moppenpagina.


Wanneer komen er weer nieuwe spellen?

Er komen ong. elke week wel nieuwe spellen. Maar als jij nog een leuk spel kent (die je bijvoorbeeld op een andere spelletjes site speelt) kan je die mailen naar ons, en plaatsen wij die misschien wel op MatSoft.nl!


Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik contact met MatSoft opnemen?

Als je een vraag hebt en hij staat hier niet boven, dan kan je ons mailen. Wij helpen jou graag verder! Kijk op DEZE PAGINA om naar ons te mailen. Heb je nog leuke tips, een idee of opmerkingen dan horen wij dat heel graag!